Lab meubilair

Uw perfecte laboratoriuminrichting

Bij Lab-meubilair.nl staan kwaliteit en service voorop. Zowel wanneer u bij ons komt voor een volledige laboratoriuminrichting als wanneer u ons inschakelt voor een enkel (standaard) product. Voor uw volledige laboratorium-inrichting, helpen we u graag verder op basis van zes stappen.

STAP 1

Oriëntatie, inventarisatie & advies

STAP 2

Plan van aanpak

STAP 3

2D-tekening & offerte

STAP 4

Akkoord & 3D-tekening

STAP 5

Levering & montage

STAP 6

Onderhoud & nazorg

Volkern maatwerk

Om voorop te blijven lopen is het van belang de kwaliteit van het materiaal, afwerkingsniveau en beleving van de klant goed in het vizier te houden. Alleen zo bereik je topkwaliteit in deze markt.

Hnoss Rvs

Onze Hnoss line bestaat uit losse rvs componenten, die u naar wens kunt combineren. Doordat de meubels naadloos op elkaar aansluiten, creëert u een extra schone en hygiënische ruimte. Maak gerust een afspraak voor persoonlijk advies!

Laboratoriumstoelen

Het speciaal ontwikkelde Hygienic Design, de gerichte ontlasting van het lichaam bij typische laboratoriumhoudingen en de compacte uitvoering van Bimos-werkstoelen voor het laboratorium creëren optimale omstandigheden in een ultramoderne werkomgeving.

Portfolio

Bekijk een greep uit onze productlijn laboratorium meubilair en zuurkasten in ons portfolio.

Home > Lab-meubilair > Werkwijze

Werkwijze

In zes stappen naar uw perfecte laboratoriuminrichting:

In deze fase maken we graag persoonlijk kennis met u, tijdens een afspraak op locatie of online. In deze meeting neemt één van onze specialisten graag uw wensen met u door. We brengen in kaart hoe uw processen eruit zien, hoe de ruimtes nu ingedeeld zijn en hoe we de bestaande ruimte(s) optimaal kunnen benutten.

Samen vertalen we uw wensen vervolgens naar een plan dat perfect aansluit op uw werkproces. Daarbij adviseren we u onder andere over routing, materiaalkeuze en efficiëntie. We werken hierbij zelfs de kleinste details uit: moeten de deuren bijvoorbeeld links- of rechtsdraaiend zijn? Welke lades werken het best voor u: grote of kleine? Of is juist een open kastruimte in uw situatie de beste oplossing?

Wij maken graag vrijblijvend een 2D-tekening voor u, op basis waarvan we een offerte uitbrengen. Heeft u hier nog opmerkingen op? Dan kunnen wij ons plan finetunen totdat we samen uw ideale werkplek hebben gecreëerd.

Als u akkoord bent en met ons aan de slag wilt, kunnen wij een visualisatie van uw laboratoriuminrichting in 3D aanleveren. Op die manier ziet u precies ziet hoe de inrichting van uw laboratorium eruit gaat zien. Voorbeelden hiervan vindt u op de pagina Compact line.

 

Graag stemmen we met u af wat uw wensen zijn op het gebied van planning en levering. Daarna zorgen wij voor een snelle levering en deskundige montage.

Uiteraard ontbreken ook onderhoud en nazorg niet in ons dienstenpakket. Wij zorgen er graag voor dat uw lab altijd in goede conditie blijft!

Samen zorgen we voor de beste oplossing.

Bovenstaand stappenplan geldt met name wanneer u een volledige laboratoriuminrichting bij ons afneemt. Maar ook voor onze andere (thermische) oplossingen, zijn we u net zo deskundig en servicegericht van dienst. Neem hiervoor gerust contact met ons op! Samen kijken we naar de beste oplossing in uw situatie!