Hnoss line

naadloos rvs, voor extra hygiëne!

Vervaardigd uit hoogwaardig rvs en naadloos op elkaar aan te sluiten, dat zijn de meubels uit onze Hnoss line. Daarmee staat de Hnoss line voor extra hygiëne. U stelt uw inrichting zelf eenvoudig samen via deze website. 

Materiaal en opties

De meubels binnen de Hnoss line zijn vervaardigd uit hoogwaardig AISI 441 rvs en zijn in vele situaties toe te passen. Alle producten uit deze lijn sluiten bovendien naadloos op elkaar aan, voor extra hygiëne. De elementen zijn eenvoudig modulair samen te stellen, maar kunnen ook uitstekend ‘stand-alone’ ingezet worden. Heeft u hulp nodig bij uw keuze of wilt u een oplossing op maat? Neem gerust contact met ons op!

Kwaliteit en veiligheid

In een zorgvuldig gecontroleerde omgeving als een cleanroom of een lab in een medische omgeving, zijn kwaliteit, hygiëne en veiligheid van het allergrootste belang. De Hnoss-meubels zijn gemakkelijk schoon te maken en zeer hygiënisch in gebruik. Bovendien zijn de werktafels binnen de Hnoss line gemaakt op ergonomische werkhoogte, wat een goede werkhouding bevordert. Net zoals onze Compact line, voldoet onze Hnoss line aan de vereiste normen PN-EN 13150 en PN-EN 14727 (bevestigd met een certificaat). Hiermee garanderen we een veilige en prettige werkomgeving voor u en uw laboranten.

3D-tekening

Bij Lab-meubilair.nl hebben we een uitgebreide kennis van en ervaring met de inrichting van laboratoria. Wij adviseren u dan ook graag over de inzet van ons Hnoss line-systeem. Onze technische tekenaars maken graag een 3D-tekening, zodat u een reëel beeld krijgt van het eindresultaat.

Wilt u meer weten over onze Hnoss line?

Neem vrijblijvend contact met ons op! We staan u graag te woord.