Zuurkasten

Optimaal passend bij uw processen

Zuurkasten: optimaal passend bij uw processen

Bescherm uw mensen en omgeving tegen gevaarlijke gassen of dampen, door proeven uit te voeren in een zuurkast. Lab-meubilair.nl levert zuurkasten van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs.

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid begint met het op tijd signaleren van onwenselijke situaties. Daarom zijn al onze zuurkasten voorzien van een elektronische luchtstroomregeling van het merk Schneider. Deze geeft visuele en akoestische alarmen wanneer de luchtstroom daalt. Op die manier zorgen we voor controle en tijdige signalering van onveilige situaties. Daarnaast voldoen onze zuurkasten uiteraard aan de Europese wet- en regelgeving op het gebied van kwaliteit en veiligheid.Wilt u meer weten over onze zuurkasten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs! We staan u graag te woord.

Materialen, maatvoering en uitvoeringen

Van standaard zuurkast tot oplossing volledig op maat: bij Lab-meubilair.nl bieden we zuurkasten in allerlei soorten en maten. Samen met u kijken we onder andere naar de werkzaamheden die u uitvoert, de gebruikte chemicaliën en de omstandigheden in de ruimte waar de zuurkast geplaatst wordt. Op basis daarvan adviseren we u graag over materialen, maatvoering en uitvoering van de zuurkast. Afhankelijk van uw processen, wensen en situatie, bieden we tal van mogelijkheden voor de materiaalkeuze. Zo kunnen we onder andere kiezen voor een brandwerende onderbouwkast, materialen die explosieveilig zijn en nog veel meer. U hebt hierbij een groot aantal mogelijkheden! Onze zuurkasten kunnen ‘stand-alone’ gebruikt worden, maar passen ook naadloos in ons Compact line-systeem. Indien gewenst ontwikkelen wij een zuurkast op maat voor u.