Compact line

modulair, slim en naar wens samen te stellen

Onze Compact line is een slim, naar wens samen te stellen meubelsysteem. Het is modulair opgebouwd en is dan ook eenvoudig uit te breiden en aan te passen. Indien gewenst kan het bovendien exact op maat worden voor u worden vervaardigd. Op die manier kunnen we voor iedere ruimte een efficiënte en passende opstelling realiseren.

Modulair

Eenvoudig naar wens uit te breiden en aan te passen

Exact op maat

Voor iedere ruimte een efficiënte en passende opstelling.

Materiaal en opties

De Compact line is opgebouwd uit stalen frames, die vervolgens gepoedercoat zijn met een chemisch resistente polyester verf. Afhankelijk van de werkzaamheden in uw lab, kiest u zelf het materiaal van het werkblad. Hieronder vindt u de verschillende materialen en mogelijkheden. Heeft u hier advies bij nodig? Wij adviseren u graag!

Naast de modulair opgebouwde kastdelen, bieden we ook een ruime keuze in chemisch bestendige: 

Uiteraard zijn al deze producten af te stemmen op uw specifieke wensen en doeleinden. De Compact line sluit daarnaast volledig aan bij ons assortiment zuurkasten.

Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid staan bij Lab-meubilair.nl voorop. Daarom voldoet onze Compact line aan de vereiste normen PN-EN 13150 en PN-EN 14727 (bevestigd met een certificaat). Hiermee garanderen we een veilige en prettige werkomgeving voor u en uw laboranten.

3D-tekening

Bij Lab-meubilair.nl hebben we een uitgebreide kennis van en ervaring met de inrichting van laboratoria. Wij adviseren u dan ook graag over de inzet van ons Compact line-systeem en de aanvullende items. Onze technische tekenaars maken graag een 3D-tekening, zodat u een reëel beeld krijgt van het eindresultaat.

Wilt u meer weten over onze compactline?

Neem vrijblijvend contact met ons op! We staan u graag te woord.