Over Lab-meubilair

Deskundig, betrokken, menselijk

Lab-meubilair.nl is een tak van het familiebedrijf Apollo S&H. Apollo S&H is al jaren een begrip op het gebied van thermische oplossingen in allerlei sectoren, van R&D tot laboratoria en kleinschalige productie en industrie. In alles wat wij doen, staan een prettige samenwerking, een hoge betrokkenheid bij onze opdrachtgevers en het overtreffen van verwachtingen centraal.

Gespecialiseerde partner

Vanuit onze werkplaats in Zeeland (Noord-Brabant) bedienen we klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. We beschikken over een eigen productiefaciliteit van klimaatkasten, en zijn daarnaast importeur van een aantal zorgvuldig geselecteerde fabrikanten van uiteenlopende thermische producten. Daarnaast ontwikkelt Apollo S&H veel maatwerk voor een groot aantal gerenommeerde bedrijven.

Met Apollo S&H heeft Lab-meubilair.nl een gespecialiseerde partner, die kan ondersteunen en aanvullen op allerlei gebieden en bij u als klant over tal van vraagstukken mee kan denken. Samen kunnen we onze opdrachtgevers een nóg grotere meerwaarde bieden.

Wilt u meer weten over ons?

Neem vrijblijvend contact met ons op! We staan u graag te woord.