Laboratorium meubilair

Het toepassen van laboratorium meubilair van Lab-meubilair  brengt diverse voordelen met zich mee. Dankzij het design verfraaien ze iedere soort omgeving en zijn ze veilig om bij te werken. De eigenschappen van volkern materiaal zorgen ervoor dat de laboratorium inrichting goed schoon te houden is. Bovendien kan het materiaal tegen een stootje, waardoor het niet snel beschadigd raakt en het lang mee gaat. Lab-meubilair produceert diverse productlijnen, zoals cleanroom tafels, laboratorium  kasten , weegtafels en laboratorium banken. Het Lab-meubilair systeem is uitermate geschikt voor laboratorium en cleanroom omgevingen binnen ziekenhuizen, universiteiten en bedrijven actief binnen uiteenlopende markten zoals Food, Pharma, Electronica, High Tech, Chemie en Cosmetica. Hierdoor biedt Lab-meubialir voor iedere omgeving de beste oplossing voor uw lab.

Zuurkasten

In laboratoria worden vaak proeven of experimenten uitgevoerd waarbij gevaarlijke gassen of dampen vrij komen die schadelijk kunnen zijn voor de laborant. Door deze werkzaamheden uit te voeren in een goedwerkende zuurkast (EN 14 175) wordt de persoonlijke bescherming gewaarborgd.
Afhankelijk van de werkzaamheden, gebruikte chemicaliën en ruimte omstandigheden zijn er diverse oplossingen mogelijk. Naast een aantal standaard typen kunt u ook kiezen voor maatwerk oplossingen.