Volkern maatwerk

Om voorop te blijven lopen is het van belang de kwaliteit van het materiaal, afwerkingsniveau en beleving van de klant goed in het vizier te houden. Alleen zo bereik je topkwaliteit in deze markt.

Volkern

Volkern is een High pressure laminate, uitstekend geschikt voor laboratorium omgevingen. In vele kleuren leverbaar, en een aantal leveren we direct uit voorraad.Een groot deel van onze meubels wordt opgebouwd uit rvs: Solide materiaal met uitstraling. Ons Rvs is in een aantal finishes verkrijgbaar.

Materiaal en opties

Ons maatwerk meubilair is opgebouwd uit frames van hoogwaardig roestvrij staal. Afhankelijk van de werkzaamheden in uw lab, kiest u zelf het materiaal van het werkblad. Hieronder vindt u de verschillende materialen en mogelijkheden. Heeft u hier advies bij nodig? Wij adviseren u graag!

Volkern kleuren

De getoonde kleuren zijn een overzicht van de standaard kleuren die wij op voorraad houden, en uit voorraad direct leverbaar zijn. De mogelijkheden in materialen, kleuren, structuren en texturen is eindeloos. informeer naar de mogelijkheden. 

Naast de uit volkern opgebouwde kastdelen, bieden we ook een ruime keuze in chemisch bestendige spoelbakken, armaturen, oogdouches, veiligheidsdouches, gaskranen, stopcontacten en nog veel meer aanvullende elementen. Uiteraard zijn al deze producten af te stemmen op uw specifieke wensen en doeleinden.

Composiet

Standaard beschikken wij over een 12 tal kleuren die we uit voorraad leveren. Uiteraard is het mogelijk om andere kleuren of uitvoeringen te kiezen. informeer naar de mogelijkheden. Ons stenen werkblad bestaat voor meer dan 90% uit kwarts, d.w.z. gekristalliseerd siliciumdioxide. Kwarts is een van de hardste mineralen ter wereld, en hierdoor erg duurzaam. Het oppervlak is niet poreus, en zeer goed bestand tegen zuren.

3D-tekening

Bij Lab-meubilair.nl hebben we een uitgebreide kennis van en ervaring met de inrichting van laboratoria. Wij adviseren u dan ook graag over de inzet van ons maatwerk en de aanvullende items. Onze technische tekenaars maken graag een 3D-tekening, zodat u een reëel beeld krijgt van het eindresultaat.

Samen realiseren we uw perfecte laboratoriuminrichting

Bij Lab-meubilair.nl staan kwaliteit en service voorop. Zowel wanneer u bij ons komt voor een volledige laboratoriuminrichting als wanneer u ons inschakelt voor een enkel (standaard) product. Voor uw volledige laboratorium-inrichting, helpen we u graag verder op basis van zes stappen. Kiest u voor alleen een thermische oplossing of bent u benieuwd wat de andere mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op!

STAP 1

Oriëntatie, inventarisatie & advies

STAP 2

Plan van aanpak

STAP 3

2D-tekening & offerte

STAP 4

Akkoord & 3D-tekening

STAP 5

Levering & montage

STAP 6

Onderhoud & nazorg

In zes stappen naar uw perfecte laboratoriuminrichting:

In deze fase maken we graag persoonlijk kennis met u, tijdens een afspraak op locatie of online. In deze meeting neemt één van onze specialisten graag uw wensen met u door. We brengen in kaart hoe uw processen eruit zien, hoe de ruimtes nu ingedeeld zijn en hoe we de bestaande ruimte(s) optimaal kunnen benutten.

Samen vertalen we uw wensen vervolgens naar een plan dat perfect aansluit op uw werkproces. Daarbij adviseren we u onder andere over routing, materiaalkeuze en efficiëntie. We werken hierbij zelfs de kleinste details uit: moeten de deuren bijvoorbeeld links- of rechtsdraaiend zijn? Welke lades werken het best voor u: grote of kleine? Of is juist een open kastruimte in uw situatie de beste oplossing?

Wij maken graag vrijblijvend een 2D-tekening voor u, op basis waarvan we een offerte uitbrengen. Heeft u hier nog opmerkingen op? Dan kunnen wij ons plan finetunen totdat we samen uw ideale werkplek hebben gecreëerd.

Als u akkoord bent en met ons aan de slag wilt, kunnen wij een visualisatie van uw laboratoriuminrichting in 3D aanleveren. Op die manier ziet u precies ziet hoe de inrichting van uw laboratorium eruit gaat zien. 

Graag stemmen we met u af wat uw wensen zijn op het gebied van planning en levering. Daarna zorgen wij voor een snelle levering en deskundige montage.

Uiteraard ontbreken ook onderhoud en nazorg niet in ons dienstenpakket. Wij zorgen er graag voor dat uw lab altijd in goede conditie blijft!

Bovenstaand stappenplan geldt met name wanneer u een volledige laboratoriuminrichting bij ons afneemt. Maar ook voor onze andere (thermische) oplossingen, zijn we u net zo deskundig en servicegericht van dienst. Neem hiervoor gerust contact met ons op! Samen kijken we naar de beste oplossing in uw situatie!

Wilt u meer weten over ons meubilair?

Neem vrijblijvend contact met ons op! We staan u graag te woord.